Általános Szerződési Feltételek

Rendelési feltételek

Egyszerű vásárlás

1. A kiválasztott termék (termékek) kosárba helyezése
2. Amennyiben a vásárlást be szeretné fejezni, kérjük, kattintson a kosár melletti részletek gombra.
3. A fizetési/szállítási módoknál jelölje be az önnek leginkább megfelelőbb szállítási módot.

Budapesti üzletünkben személyes átvétel: Magyar sakkvilág, 1055. Budapest, Falk Miksa u. 10. II. em.

Házhozszállítás Budapestre és vidékre

- előre utalás 1500 forint/csomag,
- utánvétes rendelés összköltsége 1900 forint/csomag bruttó egységáron történik.

Külföldre történő házhozszállításra alkalmanként külön árajánlatot adunk.

Fizetési feltételek

A futáros kiszállítású rendelések fizethetők készpénzben az áru átvételekor, ill. átutalással az interneten, a rendelés leadásakor előre. Amennyiben átutalás esetén egy tételt mégsem sikerül beszereznünk, a termék vételárát a lehető leghamarabb – legfeljebb 30 napon belül – automatikusan visszahelyezzük számlájára. Személyes átvétel esetén a boltunkban készpénzzel fizethet. Számlaigényét személyes átvétel esetén a rendelése átvételekor szíveskedjen jelezni!

Ha számlát szeretne, vagy a számlázási adatok eltérnek a szállítási adatoktól, azt is itt kell jeleznie, illetve megadnia. A csomagban lesz az Ön által megadott adatokkal kiállított számla.

Megrendeléséről rendszerünk automatikus visszaigazolást küld.

A rendelés kiszállításáról, átvételéről, illetve annak esetleges költségeiről érdeklődhet munkaidőben a 06-1-340-4185 telefonszámon, vagy az sakkvilaghirek@hotmail.com email címen.

4. Már nincs más dolga, mint várni a futár megérkezését, aki egy-két munkanapon belül kiszállítja a választott terméket (termékeket)

Jó játékot kívánunk!

Magyar Sakkvilág

Rendelés lemondása, elállás joga

Amennyiben egy beszerzés alatt álló tételt szeretne lemondani, ezt kérjük azonnal jelezze.

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 8 munkanapon belül. Futáros kiszállítás esetén a sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza a Magyar Sakkvilág címére (1055 Budapest, Falk Miksa u. 10.), és a megérkezésétől számított 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(-ek) vételárát. A visszatérítés nem vonatkozik sem a kézbesítés, sem a visszaküldés szállítási költségére. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

Személyes átvétel esetén a már átvehető terméket a Magyar Sakkvilággal kapcsolatba lépve mondhatja le. Átvétel után 8 munkanapon belül blokkal vagy számlával az átvétel helyszínén állhat el vásárlási szándékától. Személyes átvétel esetén a hibás termék cseréje is az átvevőhelyen történik.

Nem gyakorolhatja az elállási jogot számítógépes szoftver példányának vásárlása esetében, ha a csomagolást felbontotta. Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen hozzánk visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását.

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt cégünk díjmentesen kicseréli. Műszaki termékek esetében erre az átvételtől számított 8 napon belül van lehetőség, ezt követően a garanciális szervizhez kell fordulni. 

Szállítási információk

A rendelések átvétele kétféle módon történhet:
- A megrendelő átveheti rendelését a leadást követően, személyesen a Falk Miksa utcai sakkboltban:
1055 Budapest, Falk Miksa u. 10. II. em. 18-as kapucsengő.
Nyitva tartás: H-P: 08.30-16.30 óráig, Tel./Fax: 06-1-340-4185

- Házhozszállítással az ország egész területén. A csomagokat a DPD Futárszolgálat szállítja munkanapokon 8 és 17 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül, ezért lehetőleg a munkahelyére vagy más olyan címre kérje a szállítást, ahol az adott intervallumban tartózkodik valaki. Ha szeretné, hogy rendelését ne azonnal, hanem hónap végén vagy egy Önnek biztosan megfelelő (az általunk vállalt szállítási határidőt követő!) napon szállítsuk, kérjük, ezt jelezze a megjegyzés rovatban! Így összevonhatja több rendelését, és szállítási költséget takaríthat meg.

A választott kiszállítási módról a vevő a kosár véglegesítésekor nyilatkozik.

A szállítás költsége külön tételként jelenik meg a számlán.

A vevőnek biztosítania kell a kiszállított termék átvételét. Kérjük, hogy a csomag átvételekor győződjön meg arról is, hogy az általa megrendelt terméket szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel-e a megrendelésének. Esetleges kifogását haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál és a Magyar Sakkvilágnál is.

Amennyiben a vevő a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége is a vevőt terheli.

A fenti szállítási feltételek kizárólag a webáruházban történő vásárlás esetén érvényesek.